Radio Hi-Tec // Guest Dj Poon & Relou Wk24 2018


Listen live:

Guest_DJ

Artist:

Antonio Francisco

Hightlights

Guest Dj Poon & Relou Wk24 2018


On Monday 11 June 2018 17:10 CEST by Michel de Winter

 Rachel Poon en Nathalie Relou hadden al meteen een klik toen ze elkaar leerde kennen jaren geleden. Ze werden goede vriendinnen en deelde beide hun passie voor muziek en feestjes.
Relou was al wel eens in aanraking gekomen met de DJ wereld via vrienden en droomde vanaf haar 18e al om DJ te worden. Voor Poon was de DJ wereld nog helemaal nieuw. Relou deelde haar droom met Poon en zij was ook meteen enthousiast, er ging een wereld voor hen open. Samen besloten ze 3 jaar geleden om zich meer te verdiepen in de technische vaardigheden van het vak bij een dj school waar ze les kregen van Lady Aida. Poon & Relou bleken achter de decks ook een enorme klik te hebben en besloten om samen als duo verder te gaan.

Kijk: https://www.facebook.com/PoonandRelou
Hoor: https://www.mixcloud.com/discover/poon-relou/

De dames waren gedreven en kwamen niet meer achter de draaitafels vandaan. Harde werken werd beloond en via de juiste connecties konden ze al snel op een feestje draaien. Hun enthousiasme en energie werd niet onopgemerkt gebleven. Ze hadden hun bestemming gevonden en hun muziekstijl viel in de smaak. Na een stroomversnelling kwamen ze de juiste mensen tegen die hen steunde en zij de kans kregen zichzelf te laten zien.

De energieke techno golven van Poon en de diepe melodieuze techno beats van Relou maken een unieke combinatie van hun sound. Ze houden niet van eentonige techno maar van continue variatie van verschillende beats en een warm geluid wat voor een hele beleving zorgt. Knallen kunnen deze dames wel, de voetjes zullen dan ook zeker niet stil blijven staan op de dansvloer.

--------------------------------------------------------------------
You can follow also this event on Facebook Live (Mono) &
YouTube (Stereo) search: Live Radio Hi-Tec

Listen with Mobil or Tablet: http://www.nobexpartners.com/Share.aspx?customid=APPLET_WLS_20754889&stationid=45083&songid=18938275

Listen on the site: www.radiohitec.com
 

Comments